Grijsvlak
paul-van-vliet-biografie

Online Kerstborrel

Beste Buurtgenoten,

De feestdagen naderen rap en zoals u weet plaatsen wij ieder jaar samen met de Zweedse Ambassade een mooi verlichte kerstboom op het Lange Voorhout om de kerstdagen in te luiden. Helaas zal het verlichten van de kerstboom dit jaar zonder festiviteiten plaatsvinden en zullen wij de glühwein en het Zweedse kerstkoor een jaartje moeten missen.  

Om dit feestelijke moment echter niet geheel onopgemerkt voorbij te laten gaan hebben wij samen met onze gewaardeerde buurtgenoot Paul van Vliet een mooi alternatief gevonden om toch samen te komen. Paul  zal speciaal voor alle buurtgenoten een primeur geven en een aantal nieuwe verhalen voorlezen uit zijn tweede boek, dat in 2021 zal worden uitgegeven.  

Hierbij nodigen wij alle leden op 10 december van 18:00 - 18:45 uit om hieraan online deel te nemen. U ontvangt van ons een aparte e-mail met instructies hoe u via uw computer of i-pad aan deze online kerstborrel kunt deelnemen via een link van Microsoft Teams.

Meld u hier aan met uw email adres 

Programma vanaf 18:00 

  • Welkom en overzicht 2020 Buurtschap Centrum 2005 door Theo Heere - (voorzitter bestuur)
  • Bloemlezing: nieuwe verhalen voorgelezen door Paul van Vliet
  • Virtuele borrelpraat mét Paul van Vliet

Wij verheugen ons om samen met u en Paul het glas te heffen op een beter 2021! 

Met hartelijke groet,

Het bestuur van Vereniging Buurtschap Centrum 2005

 

Theo Heere (Voorzitter) -  Marieke van Buttingha Wichers - Clara Tabingh Suermondt -  Agnès Philipse- Peter Hilders - Geneviève Wehry - Jelle Wijkstra